Αφίσα στο κέντρο της Αθήνας στοχοποιεί τον Δημήτρη Λιγνάδη!

Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί στα social media μια φωτογραφία με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία απεικονίζεται η φωτογραφία του με τη λεζάντα «Σίχαμα. Θα πληρώσεις για όλα».

Η φωτογραφία πιθανότατα να έχει τραβηχτεί στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη παρενέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του δικηγόρου του αναφέρει:

«Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται, δυστυχώς και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012.

Είναι απολύτος ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιοοποτεδήποτε γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Στη δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται τεχνιέντως με τον κ. Λιγνάδη ώστε να πλήξει την τιμή και την υπόλειψή του. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού.

Γιατί ουδέποτε ο κ. Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές. Και το κυριότερο, ούτε οι αρχές αξιολόγησαν την πληροφορία και σε εκείνο το χρόνο και στον παρόντα ως σοβαρή. Γι’ αυτό δεν υπήρξε περαιτέρω έρευνα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ