Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχτηκε την Ζωζώ Σαπουτζάκη στο «Ένα τραγούδι ακόμα» (vid)

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχτηκε στο «Ένα τραγούδι ακόμα» τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τη Σαλίνα Γαβαλά, τον Αντώνη Λουδάρο και τον Μέμο Μπεγνή. Για άλλη μια Παρασκευή ο Γιώργος Θεοφάνους μας ετοίμασε, στο OPEN, ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες.

Η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη ήρθε στην εκπομπή και μας χάρισε μαγικές στιγμές με το μοναδικό ταπεραμέντο της και το αστείρευτο κέφι της! Και το ταλέντο αυτής της Παρασκευής; Η Άντρεα Ιακωβίδου. Η Άντρεα είναι από τη Λευκωσία, είναι μόλις 19 ετών και έχει ξεκινήσει το τραγούδι από τα οχτώ της χρόνια.

Κορίτσι Ζόρικο – Ζωζώ Σαπουντζάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» αυτή την Παρασκευή άνοίξε με το «Κορίτσι ζόρικο» της θρυλικής Ζωζώς Σαπουντζάκη. Στις 18 Μαρτίου 1968 κάνει πρεμιέρα στους αθηναϊκούς κινηματογράφους η κωμωδία της Φίνος Φιλμ «Ο Ψεύτης». Στην ταινία τραγούδησε ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία χοόρεψε ντουέτο με τον Βαγγέλη Σειληνό. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός που έχει χαρίσει τόσο στη μουσική σκηνή όσο και τον κινηματογράφο, αξέχαστες στιγμές, επισκέφθηκε τον Γιώργο Θεοφάνους και έγραψαν μαζί ιστορία.

Μη του μιλάτε του παιδιού – Αντώνης Λουδάρος

Το τραγούδι «Μη του μιλάτε του παιδιού» έγινε γνωστό μέσα από την ταινία «Μια Κυρία στα Μπουζούκια» του Γιάννη Δαλιανίδη (1968). Στην ταινια ακούστηκαν μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Απόψε κλαίει ο ουρανός», «Του αγοριού απέναντι», «Είμαι γυναίκα» και «Έκλαψα χθες». Το «Απόψε κλαίει ο ουρανός» είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Μίμης Πλέσσας για τη φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου. Απόψε στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» ο αγαπημένος ηθοποιός με την καταπληκτική φωνή, Αντώνης Λουδάρος, ερμήνευσε το “Μη του μιλάτε του παιδιού” με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητάτε να σας πω – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πριν από 137 χρόνια, γεννήθηκε ένας χαρισματικός καλλιτέχνης, ο Αττίκ, ο οποίος έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι για έναν μεγάλο έρωτα, σε μόλις 10 λεπτά. Ταλαντούχος, τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά, ευαίσθητος, γεμάτος πάθος, ο Αττίκ βάζει τη σφραγίδα του στο ελληνικό ρομαντικό τραγούδι. Ένα βράδυ ο Αττίκ βρισκόταν στο πιάνο του, έχοντας απέναντί του την τέως σύζυγό του με το νέο της σύζυγο. Ολόκληρη η Μάντρα του φώναζε πες το «Είδα μάτια» – γνωρίζοντας ότι η «αγαπημένη» του ήταν εκεί. Στεναχωρημένος ο Αττίκ αποσύρεται στο καμαρίνι του και μέσα σε 10 λεπτά δημιουργεί το νέο τραγούδι, «Ζητάτε να σας πω». Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκίνησε με την ερμηνεία της τον Γιώργο Θεοφάνους και τους συνεργάτες του, στη σκηνή του “Ένα τραγούδι ακόμα”.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.