Κερδίστε 2 αντίτυπα του μυθιστορήματος «Ο πυροβάτης των αστεριών» του Θοδωρή Κούκια

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος

Πώς είναι να προσπαθείς να καταλάβεις ποια είναι η θέση σου στον κόσμο όταν ο ίδιος ο κόσμος δείχνει να τα ’χει χαμένα;

Ο Τίτος είναι ένας εσωστρεφής έφηβος που πάσχει από την πιο περίεργη ασθένεια που υπάρχει. Μια πάθηση που κάνει τα οστά του πορσελάνινα. Η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να πηγαίνει σχολείο. Έτσι μαθαίνει να εξηγεί τον κόσμο παρατηρώντας τον από το μπαλκόνι και τον υπολογιστή του. Μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα avatar που αισθάνεται άνετα μόνο στην ψηφιακή κοινωνία. Μια μέρα ο αδερφός του τον παίρνει μαζί του στη δουλειά, κρυφά από τους γονείς τους. Ένα λάθος του Τίτου θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει μια περιπλάνηση στην πόλη, μια πόλη που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της εν μέσω οικονομικής κρίσης, βίας και ρατσιστικών παραληρημάτων, και να ζήσει την πιο περίεργη και ανατρεπτική νύχτα της ζωής του. Θα συναντήσει τη Ρούσα, το ομορφότερο και πιο φωτογραφημένο, μα ωστόσο παράξενο, κορίτσι του σχολείου, που δεν τρώει μοβ φαγητά. Και κάπου εκεί ίσως συναντήσει και τον εαυτό του.

Κερδίστε 2 αντίτυπα από το Tetragwno.gr και τις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διεκδικήσετε το δώρο κάνετε like στη σελίδα του Tetragwno.gr, κοινοποιείτε δημόσια την ανάρτηση και γράφετε στα σχόλια του συνδέσμου (εδώτο ονοματεπώνυμο σας και κάνετε επίσης tag δύο φίλους σας.

Όροι: Οι συμμετέχοντας μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές το επιθυμούν αρκεί να κάνουν διαφορετικά tag. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχόλιο στην ανάρτηση. Καλή επιτυχία!

Διαβάστε τη συνέντευξη του συγγραφέα στον Γιώργη Χαριτάτο

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.