ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε» κατέθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα “τι κανείς; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω” Μαζεύτηκα όσο μπορούσα», λέει στην κατάθεση της η Κατερίνα…
Διαβάστε περισσότερα...

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Μου έπιασε τα οπίσθια κατά τη διάρκεια γυρίσματος», κατέθεσε η Μαρκέλλα…

«Αντί να μου ζητήσει να μετακινηθώ ή να με πιάσει από το χέρι, μου έπιασε τα οπίσθια για να το κάνει. Ήταν ένα πιάσιμο σεξουαλικό, καταλαβαίνω ως γυναίκα. Αντέδρασα και φώναξα» τόνισε στην κατάθεση της η Μαρκέλλα Γιαννάτου.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης Κόκοτας: «Eίναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ» λέει η σύζυγος του

«Eίναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό», λέει η Κατερίνα Κόκοτα, για τον σύζυγο της.
Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος τα bazaar στο Πεδίον του Άρεως – «Δε θα μετατραπεί σε υπαίθριο mall»

«Η Περιφέρεια Αττικής δεν πρόκειται να επιτρέψει την μετατροπή του Πεδίου του Άρεως σε υπαίθριο mall παραεμπορίου» τονίζουν συνεργάτες του περιφερειάρχη Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος τα κινητά στα σχολεία: Τι προβλέπεται, η εγκύκλιος και οι νέες ποινές

Οι νέες ποινές περιλαμβάνουν ακόμα και οριστική αποβολή για μαθητές που αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που εκθέτουν ή διακωμωδούν συμμαθητές τους κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε η παλαίμαχη δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα

Εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος κόσμος», «Ελευθεροτυπία» και «Βραδινή». Παράλληλα με τη δημοσιογραφία συνέγραψε έξι μυθιστορήματα και ένα βιβλίο με οικολογικό περιεχόμενο.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε ο Κύπριος σκηνοθέτης Νίκος Χαραλάμπους

Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και διετέλεσε ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας απευθείας από το Φανάρι στο ERTWorld

Από τις 08:00, η ERTWorld θα συνδεθεί με το Φανάρι προκειμένου να μεταφέρει στον απανταχού Ελληνισμό την Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία
Διαβάστε περισσότερα...

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας

H βραβευμένη ηθοποιός Μαίρη Μηνά, που έχει θητεύσει ως Ιέρεια στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας και ήταν μαθήτρια της Χορογράφου Αρτέμιδος Ιγνατίου, θα είναι η νέα Πρωθιέρεια.
Διαβάστε περισσότερα...

Από σήμερα σε ισχύ το «Καλάθι της Σαρακοστής» – Τι περιλαμβάνει

«Πέρα από τα είδη που ήδη περιλαμβάνει το Καλάθι του Νοικοκυριού τα οποία είναι νηστίσιμα, όπως για παράδειγμα όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά και κατεψυγμένα λαχανικά, προστίθεται ο χαλβάς, τα κατεψυγμένα θαλασσινά και οι νηστίσιμες σαλάτες»
Διαβάστε περισσότερα...

12ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος: Μεγάλοι νικητές ο Νίκος Σταμούλης και η Αναστασία Μαρινάκου

Μεγάλοι νικητές ο Νίκος Σταμούλης στους άνδρες και η Αναστασία Μαρινάκου στις γυναίκες με τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν σημειωθεί ποτέ στο Πρωτάθλημα σε μια ολοκαίνουργια διαδρομή που άρεσε πολύ σε όσους και όσες συμμετείχαν.
Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε ο σημαντικός συνθέτης Δήμος Μούτσης

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο σημαντικός συνθέτης Δήμος Μούτσης, γνωστός για τις συνθέσεις του στα τραγούδια «Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα», «Πειραιώτισσα», «Σ΄ έβλεπα στα μάτια», «Αύριο πάλι», «Με ένα παράπονο».
Διαβάστε περισσότερα...

Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία 2023 – Στη Ρέα Γαλανάκη το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, Λογοτεχνικής Μετάφρασης και Παιδικού Βιβλίου έτους 2023 (για τις εκδόσεις 2022).  
Διαβάστε περισσότερα...

Σοφία Πλακιά: «Προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα πολύ σωστά. Είναι απαγορευμένη η λέξη ‘Τέμπη’»

«Μια συγκάλυψη άνευ προηγουμένου, μία ταχύτητα να μην μάθει και να μην ακούσει κανείς τίποτα. Μέχρι τώρα αυτό που καταλάβαμε είναι ότι η θέση είναι «γλυκιά» εκεί πάνω, με όποιο κόστος»
Διαβάστε περισσότερα...