Το Από Μηχανής Θέατρο και η Novo Nordisk Hellas υποστηρίζουν τον αγώνα ενάντια στον νεανικό διαβήτη

Η Novo Nordisk Hellas στο πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθώς και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη συνεργάστηκε με το «Από Μηχανής Θέατρο» – (Ακαδήμου 13, Κεραμεικός) και τη θεατρική παράσταση «Προσωπική Συμφωνία», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα έσοδα μίας εβδομάδας παραστάσεων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων του έργου «Προσωπική Συμφωνία», δόθηκαν ως ενίσχυση στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνα Κατά Του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ).

Η επιταγή δόθηκε από τον εκπρόσωπο του «Από Μηχανής Θεάτρου» κο Δημήτρη Μυλωνά στην πρόεδρο της ένωσης κα Σοφία Μανέα, στην τελετή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κτήμα Jockey στη Βαρυμπόμπη. Ο κος Μυλωνάς τόνισε πώς είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι μας στην ανάδειξη της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Novo Nordisk Hellas παραμένει αρωγός σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχουν στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η Novo Nordisk είναι μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας και με 95 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας στη θεραπεία του διαβήτη. Με βάση αυτήν την κληρονομιά, αποκτήσαμε την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων, όπως είναι η αιμορροφιλία, οι διαταραχές ανάπτυξης και η παχυσαρκία. Με έδρα τη Δανία, απασχολεί περίπου 43.100 εργαζόμενους σε 79 χώρες ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 170 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκεφθείτε: www.novonordisk.com, Facebook, Twitter,  LinkedIn, YouTube ή www.novonordisk.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων: (00 30) 6943-902204, (00 30) 210-6071628, mykr@novonordisk.com