Elvis All-Star Tribute: Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ

Οι τραγουδιστές Εντ Σίραν, Τζένιφερ Λόπεζ και ο ράπερ Post Malone θα συνεργαστούν για ένα ειδικό αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ που θα μεταδοθεί στις 17 Φεβρουαρίου, την ημέρα που o “βασιλιάς της Rock ‘n’ Roll” αν ζούσε, θα γινόταν 84 ετών.

Το αφιέρωμα ” θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC με ερμηνευτές της νέας και της παλαιότερης γενιάς και αρκετούς εκπροσώπους της κάντρι μουσικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν κλασικές επιτυχίες του Έλβις Πρίσλεϊ.

Προσκεκλημένοι στο δίωρο σόου είναι μεταξύ άλλων οι Εντ Σίραν, Σον Μέντες, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Λέτζεντ, Κάρι Άντεργουντ, Μπλέικ Σέλτον, Αλέσια Κάρα, Άνταμ Λάμπερτ.

Το αφιέρωμα γυρίστηκε παρουσία κοινού τον περασμένο Οκτώβριο με στοιχεία και ατμόσφαιρα από την θρυλική μαγνητοσκοπημένη συναυλία «68 Comeback Special» του Έλβις Πρίσλεϊ που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1968 από το NBC. Ήταν ένα σημαντικό σόου που απογείωσε εκ νέου την καριέρα του “βασιλιά της Rock ‘n’ Roll”, έφερε επανάσταση στην ποπ κουλτούρα και την ιστορία της τηλεόρασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ