Ακρόπολη: Συνθήματα από μέλη του ΚΚΕ «Όχι στον πόλεμο» – Ανακοίνωση από το ΥΠΠΟΑ για «Οργανωμένη εισβολή»

«Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου» γράφει το πανό που ανήρτησε σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, το πρωί το ΚΚΕ στην Ακρόπολη.

Με το σύνθημα αυτό τα μέλη του ΚΚΕ στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα: «Την ίδια μέρα που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή την επικύρωση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις στρατιωτικές Βάσεις καλούν τον λαό να παλέψει για την ακύρωση της, να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια σε κάθε εμπλοκή και συμμετοχή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σφαγεία», όπως αναφέρει το άρθρο του 902.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΥΠΠΟΑ με ανακοίνωση του τόνισε για «οργανωμένη μαζική εισβολή» από τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ. Παράλληλα, κατήγγειλε για παραβίαση με τη χρήση λοστών, τόσο την κεντρική πύλη εισόδου όσο και την εσωτερική πύλη ασφαλείας. Ενώ, αγνοώντας τις υποδείξεις του φυλακτικού προσωπικού, ανάρτησαν στο νότιο τείχος της Ακρόπολης δύο πανό με συνθήματα στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Μία ώρα αργότερα οι συμμετέχοντες αποχώρησαν συντεταγμένα με αναφώνηση συνθημάτων, υπό τη συνεχή  εποπτεία του φυλακτικού προσωπικού του χώρου και αστυνομικών δυνάμεων που αναπτύχθηκαν στο άμεσο εξωτερικό περιβάλλον του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης και ο αρχαιολογικός χώρος λειτούργησε κανονικά για το κοινό.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ