Χάρης Δούκας: «Το 2024 να είναι γεμάτο αγάπη, αλληλεγγύη και πίστη»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων υποδέχτηκε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθηνών και μέλη της Ένωσης Κρητών Κορινθίας. Αντάλλαξε ευχές και τόνισε τη σημασία της αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας άκουσε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αθηνών πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Χίο και τη Μακεδονία που έψαλαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθηνών, με τη συνοδεία λαούτου, βιολιού και κρουστού.

Παραδοσιακά κάλαντα είπαν στον Δήμαρχο Αθηναίων και μέλη της Ένωσης Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης», τα οποία χόρεψαν κρητικούς χορούς.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αντάλλαξε μαζί τους ευχές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα του Χάρη Δούκα για το έτος 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μήνυμά του o κ. Δούκας σημείωσε: «Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να φέρει στις ζωές όλων μας υγεία και ευτυχία. Το 2024 να είναι γεμάτο αγάπη, αλληλεγγύη και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ακόμα και αυτούς που φαίνονται ακατόρθωτοι. Χρόνια πολλά σε όλους!»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας επισκέφθηκε, χθες βράδυ, το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.