Φοίβος για Βασίλη Καρρά: «Εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά για ‘μένα θα ζεις»

«Ο Βασίλης θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Μία μοναδικά ισοπεδωτική φωνή, ένας πραγματικός άντρας με όλες τις έννοιες της λέξης, ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν τον «άλλαξε» ποτέ η επιτυχία και η δόξα»

Ο συνθέτης και στιχουργός Φοίβος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, επισημαίνοντας τη μοναδική φωνή του και τον ρόλο του ως καλλιτέχνη. Η συγκινητική ανάρτηση στο «Χ» αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο τραγουδιστή, που πέθανε χθες σε ηλικία 70 ετών.

«Παρότι που μια τόσο λαμπερή μέρα, για ‘μένα την σκίασε ένα τόσο βαρύ και δυσάρεστο γεγονός, είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα θεωρούσε πως ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του.

Ο Βασίλης θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Μία μοναδικά ισοπεδωτική φωνή, ένας πραγματικός άντρας με όλες τις έννοιες της λέξης, ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν τον «άλλαξε» ποτέ η επιτυχία και η δόξα.

Τραγούδησε τον πόνο, την αγάπη, τη χαρά, τη μαγκιά, το όνειρο, παρηγόρησε, διασκέδασε, ενδυνάμωσε, βοήθησε κι ενέπνευσε αμέτρητους ανθρώπους…! Βασίλη μου, εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά για ‘μένα θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου! Ο πιτσιρίκος σου…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φοίβος με τον Βασίλη Καρρά συνεργάστηκε στα άλμπουμ «Τηλεφώνησε μου» (1996), «Επιστρέφω» (1999), «Κύριος μα και αλήτης» (2013), αλλά σε συμμετοχές του τραγουδιστής «Ερχομαι» (1997) και «Στην αυλή του παραδείσου» (2004).

Μερικά από τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες «Φαινόμενο», «Τηλεφώνησε μου», «Γι’ αυτο στάσου», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τι αισθάνεσαι», «Αγαπώ τα λάθος άτομα», «Αχάριστη κι αλήτισσα» ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή και «Το δηλητήριο» ντουέτο με την Κωνσταντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google Newsκαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.