Foo Fighters: Πέθανε αιφνιδίως, σε ηλικία 50 ετών, ο ντράμερ Τέιλορ Χόκινς

Πέθανε, σε ηλικία 50 ετών, ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς, ανέφερε το διάσημο αμερικανικό συγκρότημα της ροκ μουσικής γνωστοποιώνντας την είδηση του θανάτου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς» γράφει η ομάδα του Ντέιβ Γκρολ χωρίς να διευκρινίσει την αιτία ή τις περιστάσεις του θανάτου.

«Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foo Fighters (@foofighters)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να υπενθυμίσουμε πως oι Foo Fighters δημιουργήθηκαν το 1995 στις ΗΠΑ από τον κιθαρίστα-πρώην ντάμερ του γκραντζ συγκροτήματος «Nirvana», Ντέιβ Γκρολ -ένα χρόνο μετά τη διάλυση Nirvana, εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου του frontman, Kurt Cobain-.  Το συγκρότημα έχει κάνει πάρα πολλές πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως, ενώ θεωρείται ως πατέρας του ποστ γκραντζ.

Το συγκρότημα είναι μία από τις πιο επιδραστικές και αναγνωρισμένες μπάντες της ροκ, με συνέπεια ο αιφνίδιος θάνατος του μέλους, εν μέσω περιοδείας να σόκαρε τους οπαδούς του.

Την ερχόμενη Παρασκευή, επρόκειτο να παίξει στην Μπογοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Estéreo Picnic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.