Γιώργος Λάνθιμος: Μήνυμα στήριξης για τη διάσωση ΙΝΤΕΑΛ και ΑΣΤΟΡ

Η κινηματογραφική οικογένεια της Feelgood Entertainment απευθύνθηκε στον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος απέστειλε μήνυμα στήριξης για τη διάσωση των δύο εμβληματικών και ιστορικών κινηματογράφων ΙΝΤΕΑΛ και ΑΣΤΟΡ.

“Καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, διανοούμενοι, δημόσιοι και συλλογικοί φορείς, θεσμικοί παράγοντες, πολιτικοί και άνθρωποι του πολιτισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό ζητούν το αυτονόητο: να κηρυχθεί άμεσα διατηρητέα η χρήση των ιστορικών κινηματογράφων της Αθήνας που απειλούνται.

Συντασσόμαστε με τη δήλωση του Γιώργου Λάνθιμου και ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή χιλιάδων άλλων που επιθυμούν τη διάσωση της πολιτιστικής ιστορίας της πόλης μας. Γιατί η ιστορία έχει συνέχεια, και εμείς έχουμε ακόμα πολλές κινηματογραφικές σελίδες να γράψουμε, αναφέρει η Feelgood Entertainment.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπογράφουμε εδώ για να κρατήσουμε ζωντανή την 7η Τέχνη και τον πολιτισμό στην πόλη μας, υποστηρίζοντας τις αιτιολογικές εκθέσεις του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος (ΔΑΟΚΑ/ΥΠΕΝ) που προτείνουν να χαρακτηριστούν ως διατηρητέες οι χρήσεις των κινηματογράφων ΑΣΤΟΡ και ΙΝΤΕΑΛ.

*Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθμου «Poor Things» με την Έμα Στόουν θα διανεμηθεί από την Feelgood.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.