Γκασπάρ Ουλιέλ: Σκοτώθηκε ο βραβευμένος Γάλλος ηθοποιός σε ηλικία 37 ετών

Ο βραβευμένος Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ σκοτώθηκε, σε ηλικία 37 ετών, μετά από δυστύχημα στην περιοχή Σαβοΐα των Άλπεων, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο ηθοποιός έκανε σκι, όταν συγκρούστηκε με έναν άλλον σκιέρ, με αποτέλεσμα να υποστεί θανατηφόρο εγκεφαλικό τραύμα. Το δυστύχημα έλαβε χώρα χθες, Τρίτη (18/01),  ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το πώς ακριβώς συνέβη.

Ο ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Γκρενόμπλ, όπου και πέθανε.

«Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν αλλόφρονα. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό», ήταν η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν Καστέξ στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ουλιέλ ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως νεαρός Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία «Hannibal Rising» (2007) καθώς και για την ταινία «Saint Laurent» (2014), στην οποία υποδύθηκε τον σχεδιαστή μόδας Ιβ Σεν Λοράν.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ