Η Ολυμπιακή Φλόγα στο ΚΠΙΣΝ

Με πλήθος επισκεπτών, υποδέχτηκε χθες το μεσημέρι την Ολυμπιακή Φλόγα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μαζί με πλήθος επισκεπτών, υποδέχτηκε χθες το μεσημέρι την Ολυμπιακή Φλόγα και έγινε μέρος του μοναδικού ταξιδιού της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «Παρίσι 2024».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την παρέλαση σημαιών. Η πρώτη λαμπαδηδρόμος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αναστασοπούλου, ξεκίνησε την πορεία της από το Κέντρο Επισκεπτών και παρέδωσε τη δάδα στη δεύτερη λαμπαδηδρόμο, Χριστίνα Βασιλικού, Διευθύντρια Εμπειρίας Επισκεπτών & Ειδικών Εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, η οποία άναψε τον βωμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απηύθυναν χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου, ο εκπρόσωπος της Γαλλικής Πρεσβείας, Christian Fatras και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολούθησε περφόρμανς από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, συνοδεία των Σιντριβανιών στο Κανάλι, σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου πάνω στον «Ηπειρώτικο χορό» του Νίκου Σκαλκώτα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον τρίτο λαμπαδηδρόμο, τον Γενικό Διευθυντή του ΚΠΙΣΝ, Δημήτρη Πρωτοψάλτου, ο οποίος παρέδωσε τη δάδα στην τέταρτη και τελευταία λαμπαδηδρόμο, τη Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρο του Make-Α-Wish, Υβέτ Κοσμετάτου.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.