Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Προβλέπεται να συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις αύριο

Αύριο στην ανατολική και νότια χώρα αυξάνονται οι νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, πρόσκαιρα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός και στα βορειοδυτικά κατά τόπους ολικός.

Ειδικότερα στην Αττική, αυξημένες θα είναι νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις, οι οποίες στα βόρεια θα εκδηλώνονται και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο και θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.