Δημήτρης Κόκοτας: «Eίναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ» λέει η σύζυγος του

«Eίναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό», λέει η Κατερίνα Κόκοτα, για τον σύζυγο της.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ. Η σύζυγός του, Κατερίνα, είναι αισιόδοξη και περιμένει ένα θαύμα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του», είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», καταλήγει η Κατερίνα Κόκοτα.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.