Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ, που υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική δημοσιογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες, πέθανε σήμερα, όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκευοφύλαξ.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Αυγούστου στο Λογγό Φθιώτιδας στις 11:00.

«Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, το Βαγγελάκη και την Κατερινούλα. Καλό ταξίδι κορίτσι μου.

Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Το τελευταίο αντίο θα το πούμε την Τρίτη 8 του μήνα στο Λογγό-Φθιώτιδας. (το χωριό της που λάτρεψε) στις 11:00 το πρωί», έγραψε για την απώλεια της συντρόφου του ο Γιώργος Σκευοφύλαξ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική δημοσιογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες. Είχε εργαστεί στο παρελθόν στα κανάλια Novasports, στην ΕΡΤ αλλά και σε περιοδικά όπως τα Downtown, OK!, Γυναίκα, ET Weekly και το People ενώ διετέλεσε διευθύντρια σύνταξης στο Queen.gr.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.