Πέθανε ο Αναστάσιος Σταλίκας, καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου

Ήταν καθηγητής Ψυχολογίας και πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Πέθανε ο Αναστάσιος Σταλίκας, καθηγητής Ψυχολογίας και πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Καθηγητής με γνώση, δάσκαλος με ξεχωριστή μεταδοτικότητα, πολυγραφότατος συγγραφέας, ακάματος ερευνητής και πρωτοπόρος της προώθησης της Θετικής Ψυχολογίας στη χώρα μας ο Τάσος συνέβαλε αποφασιστικά ώστε πολλοί φοιτητές και εργαζόμενοι να αναπτύξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους» έγραψαν στο συλλυπητήριο μήνυμα του οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ και της ΜΟΤΙΒΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Αναστασίου Σταλίκα, θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη.

Ποιος ήταν ο Αναστάσιος Σταλίκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αναστάσιος Σταλίκας ήταν Καθηγητής Ψυχολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είχε διδάξει σε πληθώρα πανεπιστημίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν πτυχιούχος Ψυχολογίας του Concordia University, Montréal. Έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ottawa, Canada. Ήταν Διδάκτορας Κλινικής Ψυχολογίας, του Πανεπιστημίου της Ottawa. Ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής, coach, κλινικός ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής.

Από τις εκδόσεις Τόπος κυκλοφορούν τα βιβλία του: Μέθοδοι έρευνας στην Κλινική Ψυχολογία (2011) Θεραπευτικές παρεμβάσεις (2012) Μεθοδολογία έρευνας και Στατιστική: Με την χρήση R ( Τόπος, Σεπτέμβριος 2019)

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.