Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΘΒΕ

«Έπεσε η «αυλαία» ενός ηθοποιού, ενός σπάνιου ανθρώπου που «δίδαξε»  με τη στάση του, τη διαδρομή του, τον χαρακτήρα του, τη γενναιοδωρία του όλους όσους τον γνώρισαν».

Πέθανε χθες ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς, ο οποίος συνεργαζόταν για δεκαετίες με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ερμηνεύοντας μια γκάμα σπουδαίων ρόλων.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΘΒΕ

«Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Κώστα Ματσακά, έναν αγαπημένο σπουδαίο ηθοποιό του Κρατικού Θέατρου Βορείου που τίμησε το Θέατρο για δεκαετίες και σφράγισε με το υποκριτικό του ταλέντο και τις ερμηνείες του μια ευρεία γκάμα ρόλων αρχαίου δράματος -με ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο-  κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Έπεσε η «αυλαία» ενός ηθοποιού, ενός σπάνιου ανθρώπου που «δίδαξε»  με τη στάση του, τη διαδρομή του, τον χαρακτήρα του, τη γενναιοδωρία του όλους όσους τον γνώρισαν. «Έφυγε» πλήρης ημερών, άφησε όμως πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragramγια να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.