Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης

Οι πρώτες πληροφορίες υποδεικνύουν παθολογικά προβλήματα της καρδιάς ως αίτιο, ενώ οι οικείοι του δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, καθώς ήταν άφαντος για δύο ημέρες.

Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε ο 52χρονoς σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης, σύμφωνα με πληροφορίες τoυ Lifo.gr.

Η μητέρα του Τόλη Σκουλαριώτη με αβάσταχτο πόνο σχολίασε, πριν από λίγες ώρες, σε παλαιότερη δημοσίευση του γιού της: «Aξεχαστε γιε μου, παντα γελαστος! Αγγελε μου, όπου να κοιτάξω σε θυμάμαι! Η καλωσύνη σου γνωστή, κάτι ήξερε ο Θεός που σε διάλεξε, να κάνης παρέα με τα αγγελάκια!!!!! Πως θα ζήση μία μάνα μακριά από το παιδί της;»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lifo.gr, ο σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από την καρδιά του, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες οι οικείοι του δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι και τον εντόπισε νεκρό.

Οι ίδιες πληροφορείς αναφέρουν ότι ο σχεδιαστής μόδας είχε μπει στις 19 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές από ηπατίτιδα. Παράλληλα, πριν από 20 χρόνια είχε κάνει bypass το οποίο επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.