Πότε θα γίνει η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

Οι πρώτες πληροφορίες για την εξόδιο ακολουθία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών το Μεγάλο Σάββατο συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς οι τεράστιες επιτυχίες της στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο δεν άφησαν κανένα θεατή ασυγκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 9 Μαΐου. Ωστόσο από το περιβάλλον της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τελευταίο «αντίο», κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές Μαντάμ Σουσού, Ντόλτσε Βίτα και Οι τρεις χάριτες. Παράλληλα, έδωσε σημαντικές ερμηνείες τόσο στο Εθνικό θέατρο, στην Ελεύθερη σκηνή και αργότερα, σε μεγάλες παραγωγές. Η ηθοποιός με την βραχνή φωνή, εκτός από τις εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες στην υποκριτική, λατρεύτηκε και μέσα από τα τραγούδια της στο θέατρο, αλλά και τη συγγραφή κειμένων.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα πολιτιστικά και τηλεοπτικά νέα.