Σπύρος Φωκάς: Από το νοσοκομείο σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα

Εξιτήριο έλαβε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στη χολή. H θεραπεία του αναμένεται να συνεχιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Καλαμάτας.

Ο ηθοποιός εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να παραμείνει για περίπου ένα μήνα μέχρι να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso.

Όσα αναφέρθηκαν από τη σύζυγο του Λίλιαν Φωκά, όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο και Σπύρος Φωκάς βρίσκεται σε καλά χέρια.

Ο Σπύρος Φωκάς νοσηλευόταν από αρχές Αυγούστου με λοίμωξη στη χολή. Όλα είχαν ξεκίνησαν όταν ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι. Εξαιτίας αυτών τόσο ο ηθοποιός όσο και η Λίλιαν Φωκά αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το σπίτι τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός λόγω των αναθυμιάσεων αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες με οξυγόνο. Οι εξετάσεις μάλιστα στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει φλεγμονή στη σχολή, έτσι υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον αναρρώνει.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.