Κρις Νοθ: «Βροχή» οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – Οι πρωταγωνίστριες του «Sex & The City» στηρίζουν τις καταγγέλλουσες

Με την πλάτη στον τοίχο έχει βρεθεί ο διάσημος πρωταγωνιστής του «Sex & The City», Κρις Νοθ, μετά την «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Μέχρι τώρα τρεις γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Mr. Big για ανάρμοστη συμπεριφορά ενώ υπάρχουν φήμες για ακόμη μία που θα βγει δημόσια τις επόμενες μέρες.

Με ανακοίνωσή τους οι πρωταγωνίστριες της συνέχειας του «Sex & The City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις στηρίζουν τις καταγγέλλουσες.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένες που ακούσαμε τις καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό».

Όλοι κρατούν αποστάσεις από τον 67χρονο ηθοποιό και ήδη ανακοινώθηκε η απόλυσή του από την αστυνομική δραματική σειρά του CBS.

Ο Νοθ δε θα εμφανιστεί σε κανένα από τα επτά νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν ενώ παράλληλα ακυρώθηκε και η συμφωνία του με εταιρεία πώλησης ποτών που θα του απέφερε 12 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, ο Mr. Big αποσύρθηκε από το πρακτορείο του, A3 Artists, ενώ αφαιρέθηκε και η διαφήμιση που γύρισε για την Peloton.

Ο Κρις Νοθ αρνείται τις κατηγορίες και τις αποκαλεί αποκυήματα φαντασίας με σκοπό την απόσπαση χρημάτων ή τη δημοσιότητα.

Δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι οι επιθέσεις έγιναν σε σπίτια του ηθοποιού στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, ενώ η τρίτη σε εστιατόριο του Μανχάταν.

Πηγή: MEGA

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.