Νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου στην Αίγινα

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε σήμερα νεκρή στην Αίγινα, με πολλαπλές μαχαιριές, σε όλο της το σώμα και με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της, ενώ η ιατροδικαστική απόφαση αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στο ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα που διέμενε σε μονοκατοικία στην περιοχή Πολλές Ελιές εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος από περαστικό και ειδοποίησε την αστυνομία. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι αλλά ούτε εικόνα έρευνας, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του 46χρονου γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της γυναίκας.

Οι αρχές αναζήτησαν και εντόπισαν τον 46χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει βαριά ψυχιατρικά προβλήματα, και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά.

Η σχετική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, Προέδρου του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: «Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια.. Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκειά γιατί να φύγεις έτσι!!!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Μπονίκου γεννήθηκε το 1954 και έπαιξε στις ταινίες «Όλοι θα ζήσουμε» (1974), «Αγάπη μου Ουά-Ουά» (1974), Η Προεδρίνα (1972), «Στην πόλη αγαπηθήκαμε» (1972) και «Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας» (1972) 1972, ενώ συμμετείχε και σε πολλές μεταγλωττίσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά «Σπορτ Μπίλι» και την Αμερικανική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» δανείζοντας τη φωνή της στον ρόλο της Κάρολ. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.