Ο Χάρης Δούκας στο χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ

Το γεύμα διοργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

O νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ, όπου προσφέρεται το καθιερωμένο Γεύμα Αγάπης προς τους αστέγους συμπολίτες μας.

Το γεύμα διοργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), ώστε οι ευάλωτοι συνάνθρωποί μας να νιώσουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζεται, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Η επιλογή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης αντικατοπτρίζει την προσήλωση της νέας Δημοτικής Αρχής στην ανάδειξη των γειτονιών της πόλης και στην προοπτική ανανέωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους της. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google Newsκαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.