Ο Γιώργος Μάγκας απαντά με μηνύσεις, μετά τις ανυπόστατες πληροφορίες περί θανάτου του

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως πέθανε ο μουσικός Γιώργος Μάγκας. Λίγη ώρα αργότερα η είδηση διαψεύθηκε από τον ίδιο, ενώ ο Μπιμπίλας έγραψε στο facebook «Με πληροφόρησαν λάθος, ζητώ συγγνώμη».

Ο βιρτουόζος του κλαρίνου μιλώντας στο CNN και την Τζωρτζίνα Ντούτση δήλωσε, «Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, δεν έχω κάτι… Από τον Μπιμπίλα ξεκίνησε όλο αυτό ότι πέθανα, αλλά δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πώς του ήρθε να το γράψει». Παράλληλα, η σύζυγός του Τζούλη Τζινιέρη φανερώς εξοργισμένη ξεκαθαρίζει πως «δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν μπορεί να αναστατώσει όλο τον κόσμο και να γίνεται όλο αυτό. Αύριο το πρωί θα κινηθούμε νομικά».

Σχετικά με τη συγγνώμη που ζήτησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την ανάρτησή του στο Facebook που προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο και στους ανθρώπους που τον αγαπούν, ο Γιώργος Μάγκας δεν κρύβει την οργή του: «Τι να το κάνω; Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη; Σε σκοτώνω και σου λέω συγγνώμη»;

Η σύζυγός του Τζούλη Τζινιέρη, τέλος, προαναγγέλει ότι ετοιμάζουν ένα νέο δίσκο. Τα τραγούδια είναι έτοιμα, όπως λέει. «Ο Γιώργος θέλει να αφήσει παρακαταθήκη την παράδοση μας, να ακούσουν και οι νέοι» τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.