Ο Γουίλ Σμιθ ζητά «συγγνώμη» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα απολογείται για τη συμπεριφορά του και συγκεκριμένα για το χαστούκι που έδωσε στον κωμικό ηθοποιό Κρις Ροκ, μετά το χλευασμό του στην σύζυγο του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, στην 94η τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ και ζητά συγγνώμη από την Ακαδημία, τον Κρις Ροκ αλλά και τους συντελεστές της ταινίας «King Richard».

Η ανάρτηση του βραβευμένου ηθοποιού

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Κρις. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard.

Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Ροκ όπως παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ απευθύνθηκε στην γυναίκα του Γουίλ Σμιθ, Τζέντα Πίνκετ Σμιθ, χλευάζοντας την για το ξυρισμένο κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στην ταινία «G.I. Jane», λέγοντας «Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2».  Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός έχει αλωπεκία κάτι που πιθανότατα να μην γνώριζε ο Κρις Ροκ.

Εκείνη έδειξε εμφανώς ενοχλημένη από το ατυχές αστείο του κωμικού και ο Γουίλ Σμιθ αντιδρώντας άμεσα σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε. Επιστρέφοντας στη θέση του εξοργισμένος φώναξε «να μην πιάνεις στο γαμημένο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου».

Τα βρήκαν Γουίλ Σμιθ – Κρις Ροκ

Σύμφωνα με το Page Six, ο ράπερ Diddy ανέφερε: «Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους», επιβεβαίωνοντας πως «η κόντρα έληξε», καθώς οι δυο άνδρες μετά το τέλος της τελετής, στο after πάρτι που διοργάνωσε το Vanity Fair, συζήτησαν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε. Είναι αδέρφια. Ό,τι έγινε, έγινε. Περασμένα ξεχασμένα», είπε συγκεκριμένα ο ράπερ Diddy.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.