Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία – Βάζει τέλος στην καριέρα του

Ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις, αποσύρεται για λόγους υγείας και συγκεκριμένα βάζει τέλος στην καριέρα του, διότι διαγνώστηκε με αφασία.

Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας πως ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός δεν είναι σε θέση να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς η αφασία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα του που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

»Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Το προχωράμε ως μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

»Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.,

»Η σύζυγός του Έμμα, ​​η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ και όλα τα παιδιά του».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

 

Ο ειδικός επιστημονικός όρος αφασία αναφέρεται σε κάθε μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων σε ενήλικες και παιδιά και γενικότερη ανικανότητα λόγου. Ο λόγος είναι το κύριο μέσο του ανθρώπου ώστε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του.

Στην περίπτωση της αφασίας το άτομο δεν μπορεί να μιλήσει, να αποδίδει το σωστό νόημα στις λέξεις, να κατανοεί και πολλές φορές να διαβάζει. Στο πολύ νεαρό παιδί, του οποίου ο εγκέφαλος διατηρεί την πλαστικότητά του, επιτρέπεται μια ταχεία ανάληψη έστω κι αν αυτή δεν είναι ολοκληρωμένη, σε αντίθεση με τους ενήλικες.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.