Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: «Καταδικάζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει την απεργία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος για την προσπάθεια, όπως αναφέρεται, να απαγορεύσει η κυβέρνηση την απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022. Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος Βασίλης Παρασκευόπουλος και Γ. Γραμματέας Κώστας Σταυρόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση

«Με απόφαση του Δικαστηρίου η Απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας κηρύχθηκε παράνομη. Αντίστοιχα η Κυβέρνηση έχει προσφύγει στα Δικαστήρια ενάντια στην Απεργία στον ΗΛΠΑΠ και αναμένεται η απόφαση.

Η Κυβέρνηση στέλνει μήνυμα ότι θα είναι παράνομη κάθε απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους σε στρατηγικούς κλάδους της οικονομίας της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στηριζόμενη σε όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και το οποίο εξοπλίστηκε ακόμη περισσότερο με το νόμο Χατζηδάκη, προσπαθεί να πνίξει τη φωνή μας και τις διεκδικήσεις μας.

Καταδικάζουμε αυτή την προσπάθεια Κυβέρνησης και Δικαιοσύνης και καλούμε όλους τους εργαζόμενους πιο αποφασιστικά να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία.

Η αποφασιστικότητά μας και το δίκιο των αιτημάτων μας θα ακυρώσουν κάθε Κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης και καταστολής.»

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ