Πάνος Νάτσης: Αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών «W.I.N. Hellas» ζήτησε η οικογένεια του

Η οικογένεια του Πάνου Νάτση και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) «W.I.N. Hellas», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 31 ετών, σε τροχαίο που σημειώθηκε, το Σάββατο 29/01, νωρίς το πρωί, στην Aθήνα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΕΗ

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα (Υγείας 33, ΤΚ 16673, ΑΦΜ998732508, τηλ. 2108996636). Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.