Πέθανε η Άλκηστις Ραυτοπούλου

Η Άλκηστις Ραυτόπουλου ασχολήθηκε με τη σύνθεση θεατρικής μουσικής, τη διδασκαλία και την ενορχήστρωση.

Πέθανε η μουσικός και πιανίστρια Άλκηστις Ραυτοπούλου, η οποία συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και διέγραψε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Με βαθιά λύπη, αποχαιρετούμε την αγαπημένη Άλκηστη Ραυτοπούλου, τη μουσικό που συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Ροβινσώνας Κρούσος, Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, Mare Nostrum κ.ά.)

Με σπουδές πιάνου στο Ωδείο Αθηνών, γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Ντιζόν και σύνθεση θεατρικής μουσικής, η Άλκηστη ασχολήθηκε με τη σύνθεση θεατρικής μουσικής, τη διδασκαλία και την ενορχήστρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια τη Μαίρη Ρώτα. Το 1999 πήρε το Δίπλωμά της από το Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας με βαθμό Άριστα Παμψηφεί. Σπούδασε επίσης Γαλλική Φιλολογία στο Université de Bourgogne (Dijon) στη Γαλλία, απ’ όπου αποφοίτησε το 1994.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.