Πέθανε η ηθοποιός Μάρσα Χαντ, σε ηλικία 104 ετών

Πέθανε, σε ηλικία 104 ετών, η ηθοποιός Μάρσα Χαντ από τη λεγόμενη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1930 και του 1940

Η Χαντ, η οποία εμφανίστηκε σε περισσότερες από 100 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, πέθανε την Τετάρτη στο σπίτι της στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, δήλωσε ο Ρότζερ Μέμος, συγγραφέας-σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ του 2015 «Marsha Hunt’s Sweet Adversity».

Γεννημένη στο Σικάγο, έφτασε στο Χόλιγουντ το 1935 και τα επόμενα 15 χρόνια εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες όπως: «Γεννημένος στη Δύση», «Περηφάνεια και προκατάληψη» (1940), «Η Ανθρώπινη Κωμωδία», «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του». Η Μάρσα Χαντ είναι από τους τελευταίους εν ζωή ηθοποιούς της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Ήταν πολύ κάτω από τα 40 όταν η MGM την ονόμασε «Η νεότερη ηθοποιός του Χόλιγουντ». Και στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ήταν μεγάλη πλέον σταρ για να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Life. Στις 8 Φεβρουαρίου 1960 έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ενώ έχει λάβει πολλά βραβεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή: Associated Press

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.