Πέθανε η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα

Πέθανε η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα, σε ηλικία 87 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 στις 16:30 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας στο facebook: «Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση.Το γλυκό κορίτσι του σινεμά, η όμορφη κοπελίτσα που μας έκανε να γελάμε με το νάζι της έφυγε από κοντά μας ξαφνικά από ανακοπή!

Γεννημένη το 1935, μας χάρισε άπειρες όμορφες στιγμές στον κινηματογράφο και το θέατρο… Αύριο 4:30 την αποχαιρετάμε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου… Καλό ταξίδι γλυκειά μας αγαπημένη Νίτσα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Μαρούδα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935, και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου. Έπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία ’60 και του ’70 της λεγόμενης χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με τους χαρακτηριστικά κωμικούς ρόλους που έπαιζε της χαζής ξανθιάς.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.