Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου – Συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου.

Η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στο συλλυπητήριο μήνυμα της σημειώνει πως «υπήρξε υπόδειγμα ήθους, μαχητικότητας, κουράγιου και αξιοπρέπειας

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας έδινε μάχη για αρκετές εβδομάδες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα, μετά από πτώση που είχε με το αναπηρικό αμαξίδιο και τότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η σχετική ανακοίνωση από το ΥΠΠΟΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αποχαιρετούμε με σεβασμό τη Μαριέττα Γιαννάκου, μια γυναίκα που σε ολόκληρη τη διαδρομή της, υπήρξε υπόδειγμα ήθους, μαχητικότητας, κουράγιου και αξιοπρέπειας. Από όσες θέσεις υπηρέτησε, στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή ως μέλος της Κυβέρνησης, προώθησε εκσυγχρονιστικές πρωτοβουλίες, καθώς και τολμηρές μεταρρυθμίσεις στους ευαίσθητους τομείς της Υγείας και της Παιδείας. Η δράση, το έργο της και κυρίως η ευγένεια με την οποία συμμετείχε στον πολιτικό διάλογο και την κοινοβουλευτική διαδικασία, κέρδισαν την αναγνώριση και την εκτίμηση φίλων και πολιτικών αντιπάλων. Η απουσία της είναι σημαντική απώλεια για την πολιτική και την κοινωνία. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.»

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.