Πέθανε η ζωγράφος Σταυρούλα Καζιάλε, σε ηλικία 61 ετών

Είχε γεννηθεί το 1962 στη Νίκαια και είχε σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. Είχε πάρει μέρος και σε ομαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό, στο Παρίσι, στον Καναδά, στο Μιλάνο και στη Ρουμανία.

Πέθανε η ζωγράφος Σταυρούλα Καζιάλε σε ηλικία 61 ετών. Είχε γεννηθεί το 1962 στη Νίκαια και είχε σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας (2001- 2005) με καθηγήτρια τη Ρένα Παπασπύρου.

Για την απώλεια της ζωγράφου το ΔΣ του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος γνωστοποίησε την είδηση εκφράζοντας «τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Η Σταυρούλα Καζιαλέ εξέθεσε τα έργα της σε ατομικές εκθέσεις όπως: «Πυρ, Γυνή και Θάλασσα» στο Studio 265 στην Πάρο το 2017, «Η Επιστροφή On the way home» στην Eleni Marneri Creative Gallery στην Αθήνα το 2014, «Το νήμα του χρόνου…» στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο το 2012 και «COCOONS» στην Ε31 Gallery.

Η Σταυρούλα Καζιάλε πήρε μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις και διοργανώσεις του εσωτερικού όπως: «2ο Φεστιβάλ STRONG ME για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας» στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, «Textile Memories» διαδικτυακή έκθεση, «Τα ίχνη μιας ζωής ΙΙΙ» στα Χανιά της Κρήτης το 2020 «[α]γνωστοι προορισμοί κεφάλαιο ΙΙΙ» στην πρώην οικία Ζαρίφη στην Κυψέλη το 2019, «ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ / ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» στο Μουσείο Μπενάκη, «Η Ανθρώπινη Μορφή στην Τέχνη» Πανελλήνια Έκθεση του ΕΕΤΕ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το 2009 και «Εν-Καταστάσεις: Έργα τέχνης στο Χώρο και το Χρόνο Σύγχρονων Ελλήνων Καλλιτεχνών» στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας ‘’Α.Τάσσος’’.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε πάρει μέρος και σε ομαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό, στο Παρίσι, στον Καναδά, στο Μιλάνο και στη Ρουμανία. Ήταν μέλος πολλών εικαστικών ομάδων όπως οι εικαστικές ομάδες Artia Gallery, The Red Boat Projects και άλλες.
Μέλος του ΕΕΤΕ από το 2005.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.