Πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήταν ηθοποιός, ενδυματολόγος και σκηνογράφος.

Πέθανε ο ηθοποιός, σκηνογράφος και ενδυματολόγος Αλέξανδρος Κομπόγιωργας. Την είδηση γνωστοποίησε η ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» υποδυόμενος τον αδελφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και εικονογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1998. Από τότε είχε συνεργαστεί ως ηθοποιός με τους σκηνοθέτες Μ. Βολανάκης, Κ. Ρουγγέρη, Λοϊζίδης, Σ. Λιβαθινός, Λ. Ρικάκη, Κ. Πασχάλης, Γ. Ιορδανίδης, Τ. Λυκουρέσης, Γ. Κακλέας, Λύτρα, Γ. Νανούρης. Παράλληλα είχε συνεργαστεί ως σκηνογράφος- ενδυματολόγος.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.