Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Πέθανε, σε ηλικία 86 ετών, ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος. Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού γνωστοποίησε η κόρη του με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Μαλούχου στο facebook.

Ο Βασίλης Μαλούχος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών. Πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων. Ήταν αδερφός του επίσης ηθοποιού Γιάννη Μαλούχος.

Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μαλούχος είχε βιώσει προσωπικές τραγωδίες καθώς είχε χάσει και τους δυο του γιους. Έχει χάσει τους δυο γιούς του. Ο πρώτος, ο Μάριος αυτοκτόνησε καταγγέλλοντας τη κοινωνία και έγινε σάλος στην τηλεόραση και ο δεύτερος ο Θοδωρής, έφυγε από τροχαίο που είχε με έναν ταξιτζή.

Για την απώλεια του ηθοποιού έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας με λυπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημενος στην ζωή που πρόσφατα είχε επανεγγραφει στο Τασεη μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε έφυγε από την ζωή.. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικους του ρόλους.. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!