Πέθανε ο τραγουδοποιός Τάσος Βουγιατζής

Η απώλεια του τραγουδοποιού και τραγουδιστή, ανακοινώθηκε την Κυριακή μέσα από αναρτήσεις καλλιτεχνών στα social media.

Κατά τη δεκαετία του ’80, έγινε ευρέως γνωστός ως «Ο Τάσος με τις μασέλες». Συνεργάστηκε με την Χαρούλα Αλεξίου, τη Γλυκερία, την Ελένη Δήμου, τη Λίτσα Διαμάντη, τον Νότη Σφακιανάκη, την Καίτη, Γαρμπή, τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζου κα.

Ο Τάσος Βουγιατζής σύστησε δισκογραφικά τον Νότη Σφακιανάκη, μεταξύ άλλων δημιουργών, γράφοντας τραγούδια που είχαν ανταπόκριση την εποχή εκείνη. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Η απώλεια του τραγουδοποιού και τραγουδιστή, ανακοινώθηκε την Κυριακή μέσα από αναρτήσεις καλλιτεχνών στα social media.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για τη μεγάλη απώλεια:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP”..

Η ανάρτηση της Λίτσας Γιαγκούση:

“Μόλις το έμαθα.. Καλό παράδεισο Τασούλη μου!!”..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λάμπρου:

Τάσο μου δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κουβέντες μας, το χιούμορ σου, την ευγένεια σου, την καλοσύνη σου, την έξυπνη ποιητικότητα του λόγου σου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συνομιλίες μας και τα μηνύματα σου που καταλήγανε όλα σε ομοιοκαταληξία! Λάτρεψα την γράφη σου μέσα από τα υπέροχα τραγούδια που σου είχε τραγουδήσει η Ελένη Δήμου! Εκτός από δημιουργός όμως ήσουνα και ένας υπέροχος ερμηνευτής, τραγούδαγες με ένα τρόπο σαν να κλείνεις το μάτι στον ακροατή και εγώ ως δημιουργός είχα την χαρά να το βιώσω αυτό με την προσωπική μας συνεργασία που είχαμε το 2015 όταν τραγουδήσεις το τραγούδι που σου έγραψα με τίτλο «Κόλλησα» (https://youtu.be/vwPxBQhyNmw) Τα τελευταία χρόνια σε είχα χάσει! Σου είχα στείλει κάποια μηνύματα και από εδώ από το facebook και στο κινητό σου και δεν είχα πάρει ποτέ απάντηση! Ήθελα να δω τι κάνεις πως είσαι! Σκέφτηκα να ρωτήσω και να πάρω πληροφορίες από την Ελένη Δήμου αλλά έλεγα συνέχεια αύριο και αύριο και αύριο… και να που ήρθε το σήμερα που μέσα από το προφίλ της Ελένης έμαθα το μοιραίο! Για μένα αλλά και νομίζω για όσους σε γνωρίζουν θα είσαι πάντα ένας ανατρεπτικός μοντέρνος ποιητής! Καλό παράδεισο φίλε μου!

 

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.