Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής υπέκυψε στην COVID-19, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, αγαπημένος στο ελληνικό κοινό, πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο καλλιτέχνης υπέκυψε στην COVID-19, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Η είδηση επιβεβαιώνει τον αγώνα που έδινε ο Καρράς το τελευταίο διάστημα, καθώς αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας που σχετίζονταν με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Καρράς, γεννημένος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 16 ετών, κατά το 1969, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο. Παράλληλα με το τραγούδι, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, επιδεικνύοντας τη δεύτερη του αγάπη. Ο Καρράς είχε εργαστεί και στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, εμπνέοντας το τραγούδι “Εγώ αγάπη μου, εγώ”.

Η καριέρα του σημαδεύτηκε από επιτυχημένες συνεργασίες με συνθέτες και στιχουργούς όπως Δημήτρης Ρακιτζής, Φοίβος, Γιώργος Θεοφάνους, και άλλους. Οι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, με τη μεγαλύτερη επιτυχία του να είναι ο δίσκος “Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη”. Ο Καρράς συνεργάστηκε με πολλούς τραγουδιστές και έκανε ντουέτα, ενώ ήταν επίσης συνθέτης και στιχουργός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google Newsκαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.