Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε στο Μεξικό μετά το σάλο του revenge porn

Αν και αρχικά οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρισκόταν στην Αλόννησο μετά τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση του revenge porn, τελικά ο παρουσιαστής πέταξε για το Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του.

«Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα», είπε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να ταξιδέψει όπου θέλει, ενώ δεν είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του για να τον εκπροσωπήσει στη δίκη.

Ο παρουσιαστής θα δικαστεί με τη διάταξη περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων και το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει ποινή 2 – 3 ετών. Ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως η πράξη του παρουσιαστεί είναι εφάμιλλη βιασμού, ωστόσο νομικά αντιμετωπίζεται ως πλημμέλημα.

«Εφόσον η ποινή είναι με αναστολή, θα κάνει προφανώς έφεση και θα δικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για να μειώσει την ποινή του», πρόσθεσε ο κ. Μαρακάκης.

Ο δικηγόρος τόνισε πως υπήρξε μεγάλη διασπορά του υλικού αυτού μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης.

Πηγή: ΜΕGA

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.