Συλλυπητήριο μήνυμα της ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ για την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Συλλυπητήριο μήνυμα της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 73 ετών.

Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα μαζί με τον Πασχάλη, την Μπέσσυ Αργυράκη και την Μαριάννα Τόλη στην Eurovision το 1973, ενώ συνέβαλε στην άνθηση της ροκ μουσικής μέσω του συγκροτήματος  «Poll» κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70.

Πληροφορούμενη την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η υπουργός Λίνα Μενδώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από τη δεκαετία του ’70, ξεκινώντας με τους «Poll», ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς συνέχισε τη μουσική του πορεία, δοκιμάζοντας ως τραγουδιστής και συνθέτης διαφορετικά είδη μουσικής, χαράζοντας τον προσωπικό του δρόμο, πάντοτε με ευγένεια, συνέπεια και ήθος. Αφήνει πίσω του ένα μελωδικό αποτύπωμα και την ανάμνηση μιας προσωπικότητας, αγαπητής στο κοινό και στους συναδέλφους του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του».

Ο υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε την εξής δήλωση: «Ερμηνεύοντας ποπ και ροκ επιτυχίες, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποτέλεσε αναπόσπαστο τμήμα της δεκαετίας του ‘80. Από την Eurovision μέχρι την ιδιωτική τηλεόραση, τα τραγούδια του έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.