Τι απαντά το Μουσείο Ακρόπολης για το χθεσινό «Ριφιφί»

Το Μουσείο Ακρόπολης διαψεύδει για... «Ριφιφί»

Εντοπίστηκαν 6 ανήλικοι στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ακρόπολης χθες το βράδυ και συνελήφθησαν από την Αστυνομία, διαψεύδοντας συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όπως κυκλοφόρησε.

«Το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου και μετά το πέρας λειτουργίας του Μουσείου Ακρόπολης εντοπίστηκαν 6 ανήλικοι στον αύλειο χώρο του. Το προσωπικό ασφαλείας του Μουσείου ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ακολουθήθηκαν οι νόμιμες ενέργειες», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μουσείο Ακρόπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Ριφιφί στο Μουσείο Ακρόπολης», οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε γυναίκες νεαρής ηλικίας (ανάμεσά τους δύο 17χρονες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης για κλοπή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22.45 το βράδυ της Τρίτης στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου πέντε νεαρές γυναίκες (ανάμεσά τους δύο ανήλικες) έγιναν αντιληπτές από φύλακα του Μουσείου της Ακρόπολης να έχουν εισβάλει σε χώρο ανασκαφής του Μουσείου και να έχουν αφαιρέσει άγνωστο αριθμό νομισμάτων διαφόρων χωρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μουσείο θέλοντας να ξεκαθαρίσει την υπόθεση κατέληξε, «Το Μουσείο Ακρόπολης λυπάται για τις ανακριβείς πληροφορίες και για την δυσανάλογη διάσταση που εδόθη στο θέμα, δημιουργώντας έτσι λάθος εντυπώσεις.»

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.