Την Τετάρτη 13/12 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι του Χριστουγέννων»

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» αποτελεί επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» που είναι ήδη σε ισχύ, καθώς προστίθενται 6 νέες κατηγορίες τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι του Χριστουγέννων», όπως προβλέπει η Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» αποτελεί επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» που είναι ήδη σε ισχύ, καθώς προστίθενται 6 νέες κατηγορίες τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» εντάσσονται τα εξής προϊόντα: Γαλοπούλα, σοκολάτα, τσουρέκι, Βασιλόπιτα (τσουρέκι), αρνί και κατσίκι.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας δήλωσε σχετικά: «Με το “Καλάθι των Χριστουγέννων” που ξεκινά στις 13 Δεκεμβρίου οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα απαραίτητα προϊόντα για την εορταστική περίοδο σε προσιτές τιμές. Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας: όλα τα ελληνικά νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα με τις καλύτερες δυνατές τιμές για το γιορτινό τραπέζι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημειώνεται ότι η λίστα με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» παραμένει ως έχει.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.