Η γη της ελιάς: Νύχτα πάθους για Κουράκο-Αριάδνη – Τι θα δούμε στον τέταρτο κύκλο

Η δημοφιλής σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς», επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον 4ο κύκλο της, γεμάτο νέες ανατροπές και συγκινήσεις.

Η σχέση της Αριάδνης και του Κουράκου, που έγινε πιο στενή στα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου, θα εξελιχθεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MyTV», στον 4ο κύκλο οι δύο ήρωες θα έρθουν ακόμη πιο κοντά, αποκαλύπτοντας ένα ανομολόγητο πάθος. Οι συναντήσεις τους συνεχίζονται και κορυφώνονται όταν καταλήγουν στο σπίτι του αστυνόμου, όπου ανταλλάσσουν ένα «καυτό» φιλί και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, εξομολογούμενοι τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους.

Ωστόσο, η σχέση τους αντιμετωπίζει σοβαρά εμπόδια. Ο Κουράκος είναι πρώην σύζυγος της Ιουλίας, γεγονός που αποτελεί «αγκάθι», καθώς η οικογένεια της Αριάδνης δε θα εγκρίνει ποτέ αυτή τη σχέση. Παρά τις αντιξοότητες, τα συναισθήματά τους είναι πολύ έντονα και οι κρυφές συναντήσεις τους αναμένεται να πυκνώσουν.

Διαβάστε τις εξελίξεις για τη σειρά «Η γη της ελιάς»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα πολιτιστικά και τηλεοπτικά νέα

Δείτε επίσης