Στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον Δημήτρη Γιαννούλο και μαγειρεύουν δύο λαχταριστά πιάτα, το πρώτο με μαστιχέλαιο Χίου και το δεύτερο με φασόλια Κατταβιάς Ρόδου.
Ο Δημήτρης Γιαννούλος μιλάει για τα παιδικά χρόνια στη Μυτιλήνη και τα όνειρα που έκανε για τη μουσική όταν ήταν εκεί, για τις σπουδές στη Λογιστική και τις δουλειές που έκανε μέχρι να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, αλλά και για τα νέα του τραγούδια.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, Χ (twitter) και instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.