«Σκαραβαίος», η νέα σειρά του Alpha με τον Γιάννη Τσορτέκη

Η σειρά θα περιέχει έντονα στοιχεία δράσης με την υπογραφή της Ευτυχίας Γιαννάκη και του Σταύρου Στάγκου.

Μία νέα σύγχρονη σειρά προετοιμάζει ο Alpha για το δεύτερο μισό της σεζόν, η οποία θα έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του σήμερα, τον Γιάννη Τσορτέκη.

Η σειρά θα ονομάζεται «Σκαραβαίος» και θα είναι αστυνομική μυστηρίου. Σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στην REAL LIFE , θα πάρει τη θέση του «Γιατρού» στο πρόγραμμα του Alpha, καθώς η σειρά με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα ολοκληρωθεί σε μόλις 16 επεισόδια προβάλλοντας το τελευταίο της τον Δεκέμβριο.

Η σειρά θα περιέχει έντονα στοιχεία δράσης. Μάλιστα για τη σωστή αποτύπωσή τους έχει επιστρατευτεί από το εξωτερικό ειδικό σκηνοθετικό τιμ με εξειδίκευση στις σκηνές δράσης. Ακόμη κασκαντέρ θα χρησιμοποιηθούν στις πιο επικίνδυνες σκηνές.

Στη σειρά θα συμμετέχουν ακόμη η Νικολέτα Καρρά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Ράνια Οικονομίδου. Το σενάριο υπογράφει η Ευτυχία Γιαννάκη ενώ τη σκηνοθεσία διευθύνει ο Σταύρος Στάγκος.

Πηγή: tvnea.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.