ΥΨΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Ύψωσε τον Πολιτισμό - Θέατρο, Μουσική, Κινηματογράφος, Εικαστικά, Τέχνη, Κριτικές, Άρθρα, Ζωή, Άνθρωποι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Monsieur Minimal & Μαρίνα Σάττι – Εδώ (Single)

H «Μάντισσα» Μαρίνα Σάττι συναντά τον «Mr Erotica» Monsieur Minimal σε ένα official remix για το κομμάτι Εδώ. Το κομμάτι, συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του Monsieur Minimal Erotica, στο οποίο οι δυο καλλιτέχνες δίνουν μια νέα διάσταση μαζί στο κομμάτι, με κυρίαρχα τα έθνικ και τροπικά στοιχεία εμπλουτισμένα με τις ατμοσφαιρικές electronica πινελιές του Monsieur Minimal και την ιδιαίτερη μυσταγωγική ερμηνεία της Σάττι.

Το official remix καταφτάνει λίγο μετά από την κυκλοφορία του salsa remix για το «Η Στιγμή» με τη συμμετοχή του Δάκη αλλά και από το «Τα πιο όμορφα πράγματα μας» που αποτελεί το 4ο single μέσα από το άλμπουμ Erotica.

To Εrotica κυκλοφορεί σε Βινύλιο, Cd και σε ολα τα ψηφιακά καταστήματα από την Mo.Mi. Records σε διανομή της Feelgood Records.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy