Πηγή φωτογραφίας: Lifo.gr

«Factory»: 25 χρόνια μετά για μία και μοναδική νύχτα στο Steam Athens

Πηγή φωτογραφίας: Lifo.gr

Το ιστορικό FACTORY επιστρέφει 25 χρόνια μετά για μία και μοναδική νύχτα την Παρασκευή 28/12 στο Steam Athens!

25 χρόνια μετά, κάτι που ήταν επιθυμία όλων των clubbers της «χρυσής» εποχής και όχι μόνο, πραγματοποιείται. Το θρυλικό FACTORY επιστρέφει με ένα party άλλων προδιαγραφών, όπως μόνο εκείνο ξέρει να υπογράφει. Μουσικές του τότε που χάραξαν εποχή με ατμόσφαιρα «FACTORY» και μουσικές του τώρα σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Παλαιοί και νέοι φίλοι της electro μουσικής, σε μια παρέα, σε μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό μετά!

Το FACTORY, το πρώτο μεγάλο gay -αλλά κυρίως music- friendly electro club στην Ελλάδα, αναβιώνει ένα από τα ιστορικά του parties σε μία νύχτα με την Dj Fο και τον Mikee, από την αρχική ομάδα των δημιουργών τότε, να φέρνουν εμπειρίες, γνώσεις και εικόνες και να τις μοιράζονται με το πιο πιστό κοινό από τα decks. Ένα μαγαζί-κίνημα, πρωτοποριακό για την εποχή του αλλά και για την πανευρωπαϊκή techno και tech house μουσική σκηνή, το FACTORY δημιουργήθηκε από μουσικούς και party-goers για την μουσική αλλά και για να δημιουργήσει ένα στέκι για το πιο ενδιαφέρον, ζωντανό, sexy και διαφορετικό crowd της πρωτεύουσας και όχι μόνο!

Κάνοντας την δική της επανάσταση, η ομάδα του FACTORY κατάφερε για πρώτη φορά να ενώσει την gay και την straight σκηνή κάτω από μια σκεπή, ξεσηκώνοντας το ετερόκλητο κοινό σε νύχτες γεμάτες χορό, πέρα από κάθε εμπορικότητα, εστιάζοντας στο flow των vibes.

Την Παρασκευή 28/12 το party-crowd που ξέρει να επιλέγει θα είναι στο STEAM ATHENS για ένα ακόμη Black Party, 25 χρόνια μετά την επανάσταση του τότε!

Δείτε επίσης