Ο Σπύρος Παρασκευάκος για δύο Παρασκευές του Φλεβάρη στο θέατρο Ειλισσός

Ο Σπύρος Παρασκευάκος, έχοντας στις αποσκευές του δύο δισκογραφικές εργασίες [”Απ’ το μηδέν” (στίχοι – μουσική) με ερμηνευτή τον Ζαχαρία Καρούνη και συμμετοχή της Πολυξένης Καράκογλουκαι ”Τρίτη έξοδος” (μουσική) σε στίχους Γιάννη Βασιλόπουλου και ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Σελεμίδου με τη φιλική συμμετοχή του Φοίβου Δεληβοριά] και την πρώτη του ποιητική συλλογή ”Μικρά καρφιά” – τα οποία κυκλοφορούν όλα από τη Μικρή Άρκτο – «κλείνεται» στο δωμάτιό του και σας προσκαλεί να μοιραστείτε μαζί του αυτές τις μουσικές βραδιές με μια πιο προσωπική διάθεση και ατμόσφαιρα.

Το Δωμάτιο αυτό λοιπόν θα γεμίσει από μελωδίες, ποίηση, τραγούδια και πολλά συναισθήματα! Τραγούδια άλλοτε από το θέατρο, άλλοτε από τις αποσκευές του και άλλοτε διασκευές – συνομιλίες των μουσικών καταβολών του συνθέτη.
Ένα ρεσιτάλ δωματίου το οποίο κάθε φορά μοιράζεται με έναν εκλεκτό καλεσμένο-συνεργάτη, φίλο ή καλλιτέχνη που θαυμάζει και τον έχει επηρεάσει με κάποιο τρόπο στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία.

Παρασκευή 15/2 | Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, μια φιλία χρόνων, σχεδόν ίδιες αφετηρίες, τα πρώτα live στην Αθήνα, η 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και άλλα παράλληλα γεγονότα τους βρίσκουν μαζί στο Δωμάτιο για να ξαναθυμηθούνε και να τραγουδήσουν μαζί όπως τότε..!!

Παρασκευή 22/2 Βικτωρία Ταγκούλη & Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή τη συνεργασία στον επερχόμενο δίσκο της Βικτωρίας σε ενορχήστρωση του Χρίστου με τίτλο «Οι νικητές του πουθενά» (εκδόσεις Μικρή Άρκτος) δίνουν ραντεβού για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Σπύρο για να μοιραστούν τα τραγούδια τους τα οποία διαγράφουν τροχιές σε συγγενείς καλλιτεχνικούς κόσμους.

Η Κατερίνα Παράσχου θα «μένει» πια μόνιμα στο Δωμάτιο του Σπύρου και θα υποδέχεται μαζί του τους εκλεκτούς καλεσμένους του.
Μία νέα ερμηνεύτρια την οποία μας συστήνει ο Σπύρος όπου και θα μοιραστούνε για πρώτη φορά με το κοινό τα νέα τραγούδια που ετοιμάζουν.

Η παρέα στο Δωμάτιο ολοκληρώνεται με τον κιθαρίστα Παύλο Κατσιβέλη.
Το video της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Lego Boy.
Την αφίσα έχει σχεδιάσει ο Κωνσταντίνος Μπελιάς.
Σκηνογραφική επιμέλεια : Ανδρέας Γεωργιάδης

Παραστάσεις: Παρασκευή 15 & 22 Φεβρουαρίου στις 21:30
Είσοδος: 10€ με κρασί η μπύρα
Διεύθυνση: Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, Αθήνα (Μετρό Ακρόπολη ή Συγγρού-Φιξ)
Κρατήσεις: 210 9214248 & 6944 301678

Δείτε επίσης