ΥΨΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Ύψωσε τον Πολιτισμό - Θέατρο, Μουσική, Κινηματογράφος, Εικαστικά, Τέχνη, Κριτικές, Άρθρα, Ζωή, Άνθρωποι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Ενθουσίασε ο Πάνος Μουζουράκης στην πρεμιέρα του στην Άνοδο

“Πάνο” – κάτω όπως τα είχαμε υποσχεθεί.Και χαρά και συγκίνηση και πάθος και ένταση και χορό και τρυφερές στιγμές και εκπλήξεις. Όλα τα είχε η πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Anodos Stage την περασμένη Παρασκευή.

Ένα 3ωρο πρόγραμμα –  διαδρομή από το LA ως το κέντρο της Αθήνας. Από το Mamma Mia μέχρι τις στιγμές από τη δισκογραφία του Πάνου Μουζουράκη, που έχουμε αγαπήσει, αλλά και σε όσα χώρεσαν στο ολοκαίνουργιο του πρόγραμμα, από όσα έχει αγαπήσει και ο ίδιος από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Και όπως είπαμε η πρεμιέρα τα είχε όλα. Και εκπλήξεις.. Σύμπραξη με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Ρουβά επί σκηνής, οι οποίοι έγιναν για λίγα λεπτά το μουσικό «ντουέτο» του Πάνου και αποθεώθηκαν από τους θαμώνες.

Από την πρεμιέρα του δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Σολωμού, οι φίλοι του Μαρίζα Ριζου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης και  η εταιρία του Minos Emi.

Η παράσταση  Thats life συνεχίζεται τις Παρασκευές στο Anodos Stage.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy