«Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ» από τη θεατρική ομάδα HashArt στον Παπαγάλο

Τι είναι πιο δύσκολο; Να πεις πρώτη φορά «σ’ αγαπώ» ή να πεις στον έρωτα της ζωής σου, ότι σιχαίνεσαι τα καινούρια του παπούτσια; Στον έρωτα είναι όλα δύσκολα. Βγάζεις το στομάχι σου, το κάνεις σόλα των παπουτσιών σου και περπατάς ουρλιάζοντας σε κάθε βήμα. Αλλά περπατάς. Γιατί εν τέλει γι’ αυτόν τον πόνο έχεις γεννηθεί.

«Λέμε «εμείς» για μια ερωτική ιστορία, μολονότι η κάθε ερωτική ιστορία είναι τέσσερις. Μία που λέει ο ένας, μία που λέει ο άλλος, μία που λένε οι δυο τους και μία που λένε οι τρίτοι γι’ αυτούς. Μιλάμε επομένως για το «εμείς» του καθενός.» (Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ)

Ένας άντρας και μια γυναίκα, συναντιούνται (τυχαία;) σε μια πτήση. Και κάπως έτσι, ως συνήθως, αρχίζει άλλη μια ερωτική ιστορία. Ίδια με κάθε ερωτική ιστορία και μοναδική όπως κάθε ερωτική ιστορία. Από το πρώτο φιλί ως τον πρώτο καυγά και από τον ενθουσιασμό ως την απογοήτευση.

Η καινούρια παράσταση της ομάδας HashArt, αντλώντας υλικό από βιβλία, ταινίες, θεατρικά έργα, τραγούδια και τη ζωή «διαπραγματεύεται» με τις σκέψεις και τα συναισθήματα που νιώθουμε συχνά, αλλά σπάνια κατανοούμε. – This is (NOT) a love song.

Δραματουργική επεξεργασία: Ομάδα HashArt
Σκηνοθεσία: Κώστας Μπάρας
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Λιντζέρης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Επιμέλεια κίνησης: Φώτης Νικολάου
Φωτογραφίες: Γιάννης Πρίφτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγγελική Γρηγοροπούλου

Παίζουν: Γιώργος Ιωσηφίδης, Ηλέκτρα Κομνηνίδου, Ελένη Κουταλώνη, Δημήτρης Μαγκλάρας

Από την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, για 15 παραστάσεις
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 | Τιμές εισιτηρίων: 5€-10 | Τηλέφωνα κρατήσεων: 6973897186, 6984521352 | Διεύθυνση: Ναυάρχου Νοταρά 15, Εξάρχεια, Αθήνα 106.83

Δείτε επίσης